Mysvecka

Veckan rullade på utan några särskilda händelser. På fredagen hämtade mormor mig eftersom mamma skulle träffa tjejerna. Jag och mormor passade på att går på bio och titta på Big Hero 6. Filmen var jättebra!
På lördagen var det Alla hjärtans dag och Mattias kom till oss för att fira. Först åkte jag och mamma ner till passcentralen för att förnya våra pass som hade gått ut. På vägen hem handlade vi skaldjur enligt mina önskemål. Mysig kväll med Uno spelande, skaldjur och melodifestival. Just nu är det mycket Ninja Turtles som gäller. Jag har gjort min egen Turtles mask. Söndagen blev det bandy och bingolotto som vanligt. En ny bingolott vann vi denna gången.

Mio Ninja Turtle


Klätterapan Mio



Vecka i Värmland

Pappa hämtade mig i stan på måndag morgon och med lastad släpkärra åkte vi till Värmland. Jag ska på minisemester en vecka i Värmland medans pappa och Nina bygger på gården och jag vill inte vara med i allt stök och bök så jag åker till farmor och farfar istället. En vecka som bestod av att baka bröd, bullar och muffins. 
Var i slalombacken och åkte snowracer och pulka. Åkte skridskor på bandyplanen. Spelade massa olika spel och lade pussel. Var på stan och shoppade lite hade sovmorgon varje dag och bara njöt av lugnet. På lördag packade vi ihop och åkte ner till pappa och Nina som höll på för fullt med renoveringen. Mitt rum var klart och jag blev jätteglad och de kommer bli bättre när elektrikern är klar på övervåningen och vi får ordning på allt och kommer på plats. Nu kör vi en vecka på dagis igen.
 
Mycket snö i Filipstad

Uppvärmning på bandyskolan

Samling på bandyskolan

 

Shopping och snöbus

Lek med Isabella och köpepizza förgyllde tisdagen efter dagis. Onsdag var det dags för simskola igen och därefter tänkte vi fixa nya pass till mig och mamma men det var stopp i spårvagnstrafiken så det blev till att ta sig hemåt istället. På torsdagen kom mormor och lekte och spelade spel. Fredag kväll kom Anne och Pierre på middag, jag hade önskat Tacos och så blev det. På lördagen åkte vi till Borås och shoppade lite grejer. Hem till Mattias där vi byggde snölykta och snögubbe. Nu när det var så mycket snö ute så gick vi till pulkabacken på söndagen och åkte pulka och stjärtlapp. Hem och äta sen en sväng till badhuset. Hoppa trampolin, rutschkana och vågbassängen är alla favoriter.

 
 
 
 
 
 
 
 

 


RSS 2.0