God Jul

Nu är de jul igen å nu är de jul igen och julen varar än till påska :)
Lucia kom och gick och det var ett lyckat lucia firande på dagis med sång, pussel och mys.
Pappa har byggt färdigt i lägenheten och satt upp nya hemmabion och led-tv och röjt ut det sista skräpet och det blev riktigt bra. Jag har fått en tv och blueray spelare i mitt rum och den har gått varm. Iceage är favoriten just nu.
Mammuten Manfred och sengångaren Sid är roliga figurer. Julstressen har varit rätt stor i år men vi har handlat klart allt och även hunnit vara på bandyplanen och åkt skridskor, lekt med kompisarna och dragit på oss en förkylning modell större men den är påväg bort nu som tur är. Idag bär det av upp till Rävlända för julmiddag, Kalle Anka och förhoppningsvis kommer tomten oxå. Imorgon drar vi till Värmland ett par dagar om inte snöovädret ställer till det för oss.
 
Nya vardagsrummet
 
Mitt rum är nu helt klart
 
Luciafirande på dagis
 
Specialbild
 
Albin och jag äter tacos
 
Albin myser i soffan med Ipaden
 
 
 

3 ½ år

Förra helgen var jag med på första träningen på stor plan med pappa och det var kul att åka skridskor igen. Elin var med vid sidan och jag orkande 1 timme innan vi tog sikte på snöhögen istället. Påvägen hem blev det besök på McDonald, Åbymixen, Ica Maxi för lite lördagsmys och på kvällen hade pappa och jag de gött hemma medan mamma var iväg på lite tjejkalas. Söndag ställde vi in båten för vinterförvaring och det tur var det för natten till måndag kom första snön så det blev pulkan till dagis på måndag.
I veckan har det varit värsta arbetsplatsen hemma i lägenheten och jag har undrat vad som varit på gång då pappa röjt ut det mesta som fanns men på fredag när jag kom hem fick jag svaret. Ett nytt rum till mig stog klart med garderober, skrivbord, hyllor och förvaring samt en större lekyta mitt i rummet. Kan kanske se det som en liten 3 ½ års present då det idag är precis 3 ½ år sedan jag föddes.
Vardagsrummet är oxå under renovering och de kommer bild när det är klart.

Ispremiär


Balansen kom ju längre jag var på is

Första snön


Isabella och jag påväg hem från dagis

Mitt nya rum

RSS 2.0