Fotboll och hemmamys

(V16) Måndag hämtade pappa mig lite tidigare och vi rullade hem till gården där Amanda och mötte upp och vi åt middag och kollade på fotbollen. Tisdag var det simskola som vanligt och kvällen kollade vi Djurgården - Hammarby. Onsdag fotbollsträning som vanligt och ett kort stopp på Gunnagård på vägen hem. Torsdag tog vi ledigt från skolan och körde lite mys hemma på gården, byggde en fågelholk som ska målas nästa gång jag kommer. Tog en liten promenad, körde in en höbal och njöt av lugnet. Har myst och gosat med Sam som växer och börjar bli klart stabilare så det är en spännande tid som väntar. Fredag lämnade pappa mig på skolan och drog mot Vänersborg på mässa hela helgen så mamma plockade upp på eftermiddagen. Hoppas på bra väder och rolgia planer. 
 
 
 

Tandlös och lek

Måndag eftermiddag kom mamma tidigt till skolan då det var dags för utvecklingsamtal. Jag fick visa min måndagsbok där jag skriver vad som hänt under helgen. Från att ha skrivit av frökens text i höstas så kan jag nu skriva många meningar själv. Ibland blir det så mycket text att det inte ens får plats på sidan. Jag visade även böckerna som vi läser och talen vi räknar.
På onsdagen så tappade jag min första framtand i överkäken. Den hade varit lös ett tag men nu fick jag ut den. Det var även föräldrar frukost på skolan. Då fick föräldrarana vara med och äta frukost med oss barn.
Har även lekt med Zakk och vi passade på att ta en glass efter skolan.
Helgen spenderades i Borås. Där åt vi tacos, spelade TV-spel, klättrade och sprang runt på hinderbanan i Kransmossen. Jag skaffade några tillfälliga lek kompisar som jag tävlade mot på skoj.
Har även lekt lite med Albin och grillat Marsmallows.
 
 
 

Lugn vecka

(V14) Veckan rullade på som vanligt. Varit mycket mys med Sam :)
Simskola, fotbollsträning och skola som vanligt. Lördag stod pappa på Kungsmässan så jag, Nina och Sam rullade till Halmstad på lite kalas under dagen och firade Nattis. Jag busade runt med Charlie och tog ett par promenader. Söndagen blev lugn hemma. 
 
 
 

Fritids och Bandyavslutning

Ingen skola denna veckan då det var höstlov. Fritids var däremot öppet och vi hittade på en hel det kul under veckan. På onsdagen så började äntligen fotbollen för oss födda -09. Jag, Zakk och Ossian var laddade.
Fredag kväll fick vi middagsbesök av Anne och Pierre. De fick en god taco middag med marängswisch till efterrätt.
På lördag eftermiddag så skulle mamma och Mattias på Vin och Deli mässan. Mormor och Anders passade mig och vi passade på att gå till fotbollsplanen och spela fotboll. När mamma och Mattias kom hem hade de köpt med sig mat från Texas Longhorn.
Helgen avslutades med fika och lunch hos Helena, Klas, Albin och Melker. Därefter så var det dag att åka till Åby bandystuga där vi skulle ha bandyavslutning för säsongen. Några bollövningar först innan det blev pizza och glass. Trollkarlen Ason Bson & Cson var där och trollade lite för oss. jag förstår fortfarande inte hur han hittade pengar bakom öronen. Vi hann hem till bingolotto och mamma vann 100 kr.
 
 
 
 
 

Påskfirande

( V12) Körde skola tre dagar i början av veckan med simskola på tisdag innan vi packade ihop och rullade till farmor och farfar för lite påskfirande och mys i veckoslutet. Tagit lite promenader, varit till stugan och myst, grillat och fixat lite. Passat på att vila lite, spela lite spel och sparkade en del fotboll oxå med nya bollen, varit på lekplatsen och träffat lite nya kompisar och tagit några längre promenader. Påskharen kom på besök och jag fick en fotboll, pilar, godis, pengar och stutsboll. På söndag rullade vi hem till gården igen och laddade om för en ny vecka på skolan.
 

RSS 2.0