Shopping, kalas och avslutning

Helgen började med att mormor hämtade mig på dagis. På lördagen kom mamma och Mattias hem och vi tog en shoppingrunda på stan och jag fick lite nya kläder. Jag fick bestämma lunchställe och självklart blev det Sushi Yama. Blev ingen bandyskola på söndagen eftersom jag hellre ville gå på Danas kalas på Lek och Buslandet. Denna gången kom jag äntligen upp på vulkanen efter mycket kämpande och klättrande :)
Vecka 45 var en vanlig vecka på dagis. På onsdagen hämtade mormor mig och följde med till simskolan. Hon tyckte jag var väldigt duktig på att simma redan. Mamma mötte upp oss på en regning fotbollsträningen kl 17 och terminen avslutades med att barnen spelade match mot föräldrarna. Givetvis vann barnen :)  7-6 blev resultatet.
Fredagsmys med taco och Yatzy. Lördagen tillbringades i Mölnlycke med Helena, Melker och Albin. Lek med Albins leksaker och ut till församlingshemmets lekplats där vi tog en fika och klappade kaninerna.
Eftersom bandyskolan var inställd på söndagen pga konståkning så tog vi en sväng till IKEA istället. Lunch och lite shopping blev det. Lugn söndagskväll hemma och ladda inför ny dagisvecka.

Kalas på Buslandet

Påväg uppför vulkanen

Äntligen besegrad

Albin och jag hälsar på kaninerna

Lek i lekparken

Lek med Albin

RSS 2.0