Kortvecka på gården

(V20) Kortvecka hos pappa måndag till onsdag bara eftersom pappa åker till Spanien med jobbet på torsdag morgon och sen ska jag med mamma och Mattias på semester till Grekland på lördag.
Måndag blev en skön kväll med lite lek med Majken, kolla AIK - Djurgården och sen Linda och djuren innan kudden väntade. Tisdag var det avslutning på simskolan och vi han även med att ta en glass på torget innan när det tyvärr inte fanns någon klipptid till mig. Kvällen blev lugn hemma med mat och mys med Sam. Onsdag lämnade pappa mig som vanligt på skolan och så nu laddar vi för värme och semester äventyr.
 
 

V19

 (V19) En lugn vecka hemma hos mamma med de vanlig aktiviterna som simning och fotboll. På fredagen tog vi bussen till Borås. Jag och mamma hade fredagsmys med tacos och Let´s Dance. Under lördagen uträttade vi lite ärenden och på eftermiddagen åkte vi till Hol och hälsade på Ulrika och Jim för en kväll med grillat och Eurovision song contest. Hur Ukraina kunde vinna förstod jag inte. Jag höll hårt på Frankrike. Söndagen blev vi hemma för städ, tvätt och bollspel på gården.

Sommarvärme, grill och lek

(v18) Äntligen kom vämen och det var dags att plocka fram sommarkläderna. Måndag målade vi klart fågelholken och snart ska den upp i trädet. Resten av dagen lekte jag med Majken. Simskola med klädsim på tisdag och fotbollsträning på onsdag som vanligt. Torsdag var vi lediga från skolan så det blev en heldag med Majken. Pappa började bygga på verandan så vi får tak över hela ytan. Fredag gick jag på fritids då pappa var tvungen att jobba. Kvällen lekte jag med Majken och vi körde en grill. Lördag åkte pappa tidigt till Gödebergs Gård men jag, Eva, Nina och Sam kom efter tillsammans med Anna, Majken och Melker för att kolla in bodgården, kosläppet och var pappa jobbade i dagarna. Kvällen blev det självklart grill i det fina vädret. Söndag hjälpte jag pappa måla en del virke och spika lite. Efter lunch var det lek med Majken och grillmys på kvällen igen. Varit en fantastisk veckan med +25 grader, sol och massa mys, lek och grill. Tyvärr ser de ut att bli kallade i veckan som kommer.
 
 
 
 

Bio och matmarknad

 (v17) Jag kom till mamma redan på fredagen vecka 16 då pappa skulle stå på mässa hela helgen. Vi tog det ganska lugnt hemma på lördagen. Söndagen gick vi på bio och kollade på Kung Fu Panda 3.
Veckan rullade på utan några större händelser. Simskola, fotboll och lek med Zakk.
På fredagen tog vi bussen till Borås. Där blev det fredagstacos och Let´s dance.
Lördag förmiddag gick vi ner till Borås centrum och kollade runt på matmarknaden. Jag valde mat från Österrike, potatis och lax men mamma valde Gyros från Grekland. På kvällen kom Mattias syster med familj och vi grillade hamburgare och spelade frisbeegolf på tv-spelet. Söndagen bar det av hemåt och på kvällen spelade vi som vanlig bingolotto.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0