Vårstädning

Hegen blev bra med okey väder.
Lördag var vi till Daniel och Sara på dagen och jag fick leka med Jennifer en stund, vi fikade, sov middag och myste. Kvällen blev hemma med lite mys och go middag.

Söndag hade mamma och pappa vårstädning hemma så jag var hos Mormor hela dagen, det underlättade att jag inte var hemma sa de.. och jag instämmerch. jag hade nog mest varit i vägen och jag och Mormor hade en trevlig dag ihop.

Veckan har startat rätt lungt med lite fika med föräldra gruppens mammor och bebisar, ett par shoppingrundor på stan och massa bus hemma. Jag älskar min nya Brio kärra och vi tar många promenader i lägenheten. Jag ska fortsatt stå överallt och det är full fart när jag är vaken... Det går fort nu och mer händer det framöver..

Nu är det dags att sova natten, skriver snart igen.  Kramar Mio

Med i matchen igen

Efter andra rundan med sjukdom är vi äntligen friska och krya igen. Pappa som varit mest sliten i veckan är tillbaka i gammalt slag och nu hoppas jag verkligen vi slipper mer av detta.
Tyvärr blir det ingen resa hem till farmor och farfar då det är deras tur att vara sjuka så vi får åka och hälsa på senare i vår.
Idag fredag var Felicia och Malin förbi och sen har vi varit på stan och kikat lite.
Mamma är ute med jobbet ikväll så pappa har haft hand om mig. Lek och bus, ett bad och go vällingflaska stod på agendan.
Det lovas bra väder i helgen så hoppas vi kan ta oss ut lite i vårsolen.
Kommer säkert några goa bilder unden helgen.

Tills vidare får ni lite fler från sista tiden.


För långt ifrån bordet.... når inte min mat....


Lika som bär?  Jag och Noah håller ställningarna i köket




Old Trafford - Manchester



Sjukstuga

Veckan blev inte som vi tänkt oss då hela familjen legat sjuk och vi fick ställa in resan till farmor och farfar.
Det började med mig under torsdag kväll och sen blev det bara värre och värre med feber och kräkningar. Först idag tisdag är jag någorlunda okey igen men det saknas en del föda och energi innan jag är tillbaka i toppform.
Mamma har klarat sig hyffsat trots illamående och magproblem men är inte helt frisk än. Pappa mådde bra tills lördag kväll men har sedan dess legat däckat i feber och magsjuka men det går åt rätt håll med familjen och hoppas verkligen att detta är sista versen nu. Nu får det vara nog med sjukdomar ett tag, jag vill ut och leka !!

Kryar på oss, Kram Mio

Mellanlandning

Måndagen spenderades på hemma i huset samt på ett köpcentra, jag fick lite fina kläder, mina första skor köptes och lite annat smått och gått. På kvällen var mamma och pappa på fotboll (Liverpool - Portsmount) på Anfield.
Pool vann 4-1 och det var en helt ok match. Jag var hemma och sov gott under tiden.
Tisdag åkte vi till Manchester och Old Trafford. Pappa köpte lite grejer och kollade arenan innan vi åkte till Trafford center för lunch och shopping. Eftermiddagen gick fort och det var dags att åka till flyget som skulle ta oss hem till Göteborg. Hemresan gick ok men jag ville inte sova så det blev en sen kväll.

Mamma fyllde 31 år i onsdags och vi hade lite folk här på födelsedags fika på kvällen.
Väl hemma igen är allt lungt för mig. Jag leker och busar runt, står överallt och hänger mamma och pappa i kläderna. Tvätta, handla, städa och göra i ordning efter resan samt packa för ny resa.
Mamma och jag gjorde ett break i detta och träffade Helena och Tuva på torsdag eftermiddag.
Fredag åker vi till farmor och farfar om allt går enligt planerna.....

Nedan lite bilder från resan, lägger upp fler framöver.



Pappa och jag myser


Middag. Lina, Noah och Aidy


Ser Manchester United - Fullham på Sky


Gullunge


En av alla promenader med vagnen


Pappa och jag shoppar kläder till mig


Älskar min nya United boll


9 månader och resa

Onsdag firade jag min 9 månaders dag med att packa mina grejer och åka på första utlandssemestern med mamma och pappa. Destinationen var Liverpool där vi hälsar på Lina och Aidy med barnen Noah och Teah.
Flygresan över gick bra och det kändes inte alls att vi var i luften 1 timme och 45 minuter.

Väl i England hämtade Aidy oss på flyget och vi har verkligen haft tur med vädret. Det är klart varmare och skönare här borta och jag slipper tjocka kläder. Nu är det bara jacka och mössa som gäller :)
Vi har roat oss i Liverpool. Finns en massa roliga affärer och vi har hittat lite fina kläder till mig samt andra nyttiga grejer som jag sägs ha använgning av framöver. Vi har lekt i parken, promenerat, åkt tåg och massa roliga grejer.

Jag har utvecklat mitt stående och ramlar inte bakåt på samma sätt längre utan nu sätter jag mig fint på rumpan.
Jag ska stå överallt och är lika snabbt uppe igen om jag sätter mig. Mamma och pappa går runt med mig överallt och jag kan gå lite själv men jag behöver fortfarande hålla handen, annars säger det krasch, boom, bang  :)
Jag försöker resa mig själv men det går inte än men jag fortsätter att träna.

Jag sover ok trots allt bus på dagarna men eftersom England är en timme före oss hemma blir det lite väl tidiga uppstigningar enligt mamma och pappa men vi väljer att hålla oss kvar i svenska tidsrytmen.
Idag söndag är det mors-dag här och vi ska ut på restaurang men först blir det Man United - Fullham till Aidy´s protest då det bara är Pool som gäller men vi ska se Liverpool - Portsmonth imorgon kväll på Anfield innan vi åker tillbaka hem till Göteborg på tisdag.

Lägger upp några bilder från redan så långt. Mer kommer när vi är hemma igen...... Kram Mio



Första gången i ett flygplan


Pappa och jag studerar travet


Står under köksbordet


Kan stå själv

Början av veckan blev inte alls som jag tänkt mig. Febern kom igen och jag var inte alls pigg Tisdag, Onsdag och Torsdag men sedan har det släppt och nu är det full rulle igen.

Det har hänt en del i veckan och pappa är färdig med bandyn och kan tillbringa mer tid med mig.
Vi badar i badkaret, kryper runt i lägenheten, leker med leksakerna och min stora hobby. STÅ!
Jag har börjat ställa mig upp överallt men jag glömmer en viktig grej. Att hålla i mig så det blir ett och annat: Pang i golvet men det går bättre och bättre och jag börjar få in tekniken att sätta mig ner när jag släpper taget.

I helgen har vi myst hemma med Texas Longhorn mat i fredag och i lördags blev det skaldjur för första gången sedan jag föddes. Under dagen var vi ute vid Gunnebo Slott och fikade med Daniel, Sara och lilla Jennifer.
Vädret var kanon och det blev en skön promenad, jag sov så sött :)  samt en kaffe hemma hos dem på eftermiddagen.

Söndag var mamma och jag till Allum och hälsade på Malin och Felicia på vägen. Pappa var på gymet för första gången sedan i Augusti.

Måndag idag och mamma jag har varit på träff med föräldragruppens mammor (de som kan) och jag har fått leka med de andra bebisarna och ikväll var mamma och tränade så pappa och jag har busat runt hemma.

Lite goa bilder nedan.


För en gång skull stilla i soffan


Bad i lilla baljan




Hjälper till med diskmaskinen


Röjer på toaletten


Pappa och mamma jäser i solen




RSS 2.0