Aktiv vecka

Veckan rullade på som vanligt med skola och fritids. Vi tränar på Mössens julafton som vi ska uppträda med i Annedalskyrkan den 30/11 tillsammans med övriga klasser från Mossebergsskolan. Tisdagen var det simskola som vanligt. På kvällen var vi tvungna att göra tomt i hallen då de skulle stätta in en säkerhetsdörr på onsdagen. Jag var en fena på att dra ur gamla spikar och skruvar ur väggarna. När vi kom hem på onsdagen så hade vi fått ny fin dörr och postfack i entren.
På fredagen följde Zakk med mig hem för fredagsmys och tacos. Jag och Zakk hjälptes åt att laga maten. Tanken var att Zakk skulle sovit öven men det blev inte så då vi har tidig bandyträning på lördag morgon i Åby ishall. Däremot kom Zakk tillbaka på lördag förmiddag och vi bakade lussekatter och lekte i mitt tält på rummet.
Söndag så gick mamma och jag till Liseberg där vi hade en härlig eftermiddag med att åka karuseller och spela på hjulen. Några småvinster blev det. Jag fick även skrivit en önskelista till tomten. Jag skrev den helt själv med lite stavningshjälp från mamma. Vi gick även på jakt efter kungens krona i medeltidsbyn. Kvällen avslutades med bingolotto som vanligt. Dock ingen vinst denna gången.

 


Knasig vecka

Blev en knasig vecka hos pappa och Nina. Pappa har dragit en skuldra & axel och ej jobbat på hela veckan och det blev bara värre och värre så tisdag morgon blev det ingen förskola och jag åkte in till mamma som tog med mig på simskola och stannade tills torsdag då hon skjutsade mig tillbaka till gården medan pappa vilat lite.
Fredag orkade vi i alla fall åka ner till Kungsbacka och handla lite och hyra filmer för helgen. Fredag blev lugn hemma med lite stall fix bara och kolla coola filmer. Lördag var pappa äntligen lite bättre och vi gjorde stallet och pysslade med hästarna lite. Till Kungsbacka och fiskade fiskdamm på Hemmakväll. På eftermiddgen kom Nattis, Linnea och Robin och hälsade på. Hemmabakad pizza och mer mys och bus. Söndag var det tidig väckning då det väntade bandyträning redan klockan 0800. Jag har gått upp och tränat med 9 åringarna och det är jättekul och lärorikt. Efter träningen tog vi spelarbilder och lagbild. Hem och tvätta bilar, laga mat, fixa stallet och sen blev det film och bingolotto på kvällen. Veckorna bara springer iväg. 
Nya skorna och finklädd - Laddar för Kungsbacka

Brottning med Nattis innan middagen 
Flyttat upp och tränar med U9 grabbarna i år.
 
U 9 Säsongen 15/16

Lek och Bus

När mamma hämtat mig på fritids så ville jag vara ute och leka en stund. Det hade blivit mörkt när vi väl kom hem men jag ville vara ute och åka skateboard ändå. Jag blir bättre och bättre på att hålla balansen. Tisdag var det simskola som vanligt. Vi hade vikarie idag och simmade duktigt fram och tillbaka på vår 25m längd. På onsdagen så följde Zakk med hem och lekte, efter en stund kom även Elenor och vi åt middag tillsammans ock kollade på Labyrint. Fredag med tacos och familjen Rysberg. På lördagen så gick vi till frisören och klippte mig. Lite vax och blå färg i håret och jag var nöjd. På kvällen kom Ossian och Zakk med familjer. Vi åt gott och busade hela kvällen. Lite film hann vi oxå med för att varva ner lite efter maten. Draktränaren är min favorit för tillfället. Söndag och dags för bandyträning igen i Kållereds ishall. Passade även på att ringa till pappa eftersom det var Fars dag. Kvällen avrundades som vanligt med bingolotto.

Skateboard tur :)

Spårvagnshäng med Zakk
 

Höstlov i Filipstad

Pappa mötte upp mig söndag vecka 43 och så bar det av mot Värmland. Farmor och farfar mötte upp i Mariestad och vi tog en fika, packade om lite grejer och sen åkte vi åt olika håll. Måndag till torsdag har jag varit själv med farmor och farfar och vi har varit i sommarstugan stor del av tiden. Fiskat, krattat löv, gjort i ordning landet, varit i svampskogen, bakat och myst runt. Torsdag kväll kom pappa och Nina upp och fredag laddade vi för stugan igen. Hämtade näten med mycket fina abborrar i. Rensat fisk, lagat, varit ute i skogen lite, tagit ner träd, huggit ved. Lördag tog vi upp båten och bryggorna för säsongen och gjorde klart det sista inför vintern. Avslutade kvällen med att göra upp en mysig eld vid stranden, laga kolbullepanna och god dryck till det. Det var en trött kille som somnade gött på kvällen. Söndag packade vi ihop, var och handlade, åt lunch och sen bar det av hem till Ubbhult igen. Packa upp allt, tvätta, fixa hästarna, laga mat och spela bingolotto innan vi tog kvällen. Nästa vecka är det förskola som vanligt igen.

Filipstad innebär alltid nybakat :)

RSS 2.0