V23

(V23) Mamma hämtade mig på skolan på tisdagen eftersom det var Sveriges nationaldag på måndagen. Onsdag var det fotboll som vanligt och på torsdagen grillade vi med Sara och Alice. Jag och Zakk passade på att spela lite boll och rulla i backen.
Fredag morgon och min 7-års dag. Jag vaknade av att mamma kom in med en bricka med frukost på sängen och paket. Målvaktshandskar, Nexo Nights lego och en egen högtalare som sprutar vatten i flera färger fick jag. Efter skolan åkte vi till Margit och åt tårta med mormor och Anders. Jag fick bl.a ny fotboll, nya sverige kläder och entrekort till Liseberg. På kvällen kom även Mattias med ett paket och jag fick en efterlängtad Phlat ball. Jag hade beställt tacos till kvällen. Trött men nöjd somnade jag gott på kvällen.
Lördag fm så var jag bjuden på Salahaddins bowlingkalas. Första gången jag bowlade på riktigt och det var jättekul. På kvällen gick vi enligt mitt önskemål till O´Learys för att äta födelsedagsmiddag. Söndagen var planerad att gå på Liseberg hela dagen. Zakk, mormor och Anders följde med oxå.
Jag åkte Helix det första jag gjorde nu när jag är öven 130cm, även Balder passade jag på att prova. Vi tog ett spel på choklad hjulet och jag lyckades vinna stjärnvinsten, så vi fick gå omkring med kartongen hela dagen. Även en första vinst på bilar-hjulet lyckades jag vinna.

Firande och mys

(V22) Intensiv vecka med att fira pappas födelsedag med tårta, jordgubbar och presenter. Fotbollsträning p onsdag och Cissi hälsade på på kvällen och vi åt god mat på verandan och njuta av det goa vädret det blev mycket bad i veckan med. Helgen drog vi till Falkenberg och firade Vincents födelsedag och det bev en hel de lek och bus. Söndag körde jag heldag med Majken i det goa vädret.

V21

(V21) Mamma hämtade mig redan på onsdagen då pappa skulle ut och resa och vi ska åka till Rhodos på lördag. Fotboll och skola som vanligt under veckan. På fredagen hade mamma bokat klipptid till mig och sommarfrisyren är redo. Under lördagen blev det lite lugnt hemma med packning innan vi åkte till flygplatsen. Lugn flygning ner till Rhodos och sedan buss till hotellet. Eftersom vi kom fram sent så blev det sängen nästan direkt. Veckan rullade på med sol och bad i massor. Varje dag spelade vi även fotboll och waterball med andra gäster. På torsdagen fick jag vara med på @611 partyt som hade Dracula tema. Jag hittade även en ny kompis som hette Sverre och var från Norge. Vi hade superkul, badade och lekte på lekplatsen. Jag gick själv till baren och beställde dricka, glass och popcorn när jag var sugen. Lördag kväll bar det av hemåt igen. Söndag hemma med tvätt efter veckan och lite lek på gården. Måndag morgon ska vi till läkaren igen och prova att äta jordnötter.

RSS 2.0