Sportens vecka

(V11) Jag stannade hos pappa till tisdag eftersom jag hade legat sjuk hos mamma tidigare vecka. Tisdag var det dags för simskola igen och på onsdagen var jag, Zakk och Ossian med på fotbollslekis då vår fotbollsträning inte startat än. På torsdagen fyllde mamma år men det blev inte så mycket firande då jag skulle spela bandy i Ale bandyhall.
3 matcher blev det och vi både vann och förlorade. Alla deltagare fick varsin medalj och laget en pokal. Jag var supernöjd att vi fick en extra bandykväll trots att isen gått sönder på Åby.
På lördagen var det dags att fira mamma och vi åkte ner till Margit och åt tårta. Efter fikat så gick jag på fotboll med mormor och Anders. Träningsmatch för IFK Göteborg mot Djurgården, den slutade 1-1.
Söndag förmiddag åkte vi till Sofia, Martin och Wilma och hälsade på i deras nya hus. Där blev det både lunch och fika.
 
 
 
 
 

Superknasig sjukvecka

Detta blev en riktigt knasig vecka då jag var sjuk i förkylning och feber och kunde inte åka till gården förrän på fredag och det blev en lungt veckoslut. Vi kollade fotboll och hockey, tog ett par promenader, myste med lillebror och såg till att friskna till. Lite tjurig över att ha missat kalas och poolspel men så är det tyvärr ibland. Nu laddar vi för framtiden och våren.

Bandy och sjukvecka

(V9) Veckan började som vanligt med skola, bandy och simning. På torsdagen skulle det vara bandyavslutning och vi skulle möta föräldrarna i en match. Men aggregatet gick sönder på Åbys bandyplan och resten av säsongen ställdes in. Som tur var så hade Höjden/Gais avslutning på Heden denna kvällen och vi gick ner för att åka lite skridskor. Eva var där och fixade så jag kunde få spela med i ett av lagen under kvällen. 7 matcher blev det á 12 min. Så det var en nöjd kille som la sig på kvällen. Som tur var så hade vi tagit ledigt på fredagen för att åka till Ullared och shoppa lite så jag kunde sova ut på morgonen.
Under lördagen började jag bli lite hängig men jag ville ändå gå på bio och kolla på Zootroplis. På söndagen kom febern. Mamma var hemma med mig under måndagen sen lejde vi in mormor som barnvakt resten av sjukveckan. På fredagen var jag äntligen frisk och pappa kom och hämtade mig.
 
 
 
 
 
 

Första mötet med Sam

Var kvar hos mamma måndag och tisdag men onsdag kom pappa hem och plockade upp mig på skolan. Vi handlade lite ribs, vitlöksbröd, gjorde egen sazze och hade lite onsdagsmys med spel på kvällen. Torsdag var skola som vanligt och bandyträning på kvällen. Fredag åkte vi ner till Halmstad och jag fick äntligen träffa lillebror för första gången. Lite mys och sen rullade vi sakta hemåt. Lördag var det tidig väckning då poolspel på Heden väntade på förmiddagen. Lunch och sen körde vi lördagsmys, kollade lite fotboll och trav. Söndag packade vi fikabagen och drog ut i det goa vädret. Avslutade helgen med att spela bingolotto utan större resultat.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0