Sverigeresan

Landade i Filipstad onsdag lunch och jag började med att äta lunch med farmor och farfar. Lite mys och en lugn eftermiddag innan pappa och Nina anlände från Norrland sen eftermiddag. Fick börjamed att säga grattis då Pappa och Nina förlovat sig 9/7 i Ammarnäs. Torsdag åkte vi till stugan över dagen och fiskade lite men det nappade dåligt. Plockade lite hallon, blåbär, vinbär och njöt av lugnet. 
Fredag var det begravning för gammelfarmor som gick bort 8:e Juli. Jag löste begravningen på ett bra sätt och eftermiddagen/kvällen spenderades med fiske i sommarstugan. Lördag rullade bilen vidare mot Norrköping för ett par dagar på Kolmårdens djurpark. Vi checkade in på Scandic Nord, plaskade lite i hotellpoolen och åt en buffe på kvällen innan vi tog en tidig kväll. Söndag körde vi en heldag på djurparken och det var superkul. Vi såg alla möjliga djur, shower, åt god mat, åkte karusell och busade runt. Måndagen började vi på Aqua World och spanade in havets alla djur och växter innan vi äntrade Djurparken för att kika runt och det vi inte han med igår och köra några favoriter i repris. Delfinerna, linbanan med alla djur och delfinkarusellen var nog höjdpunkterna när jag fick landa lite. Lite bad på hotellet, buffe, lekrummet och sen var det tre slagna hjältar som somnade på rummet. 
Tisdag checkade vi ut och styrde bilen mot Stockholm för lunch med Kipler men jag var inte alls på humör, lite trött och hängig så maten fick mestadels vara. Vi besökte Hagaparken där kronprinsessan Victoria och pring Daniel bodde men vi såg dem inte. Sen bar det vidare hem till Kari och Jannika som bjöd på en god grill.
Onsdag morgon rullade vi mot Göteborg men vi han med ett stopp på polkagrisfabriken i Gränna och vi handlade några godisar med oss hem oxå. Torsdag till Söndag spenderade vi i Halmstad hos Nattis. Massa sol, bad, lek, bus och mys på stranden i det fina vädret. Ett par besök i stallet men jag fick en lite reaktion av något så blir att vara lite vaksam framöver vad de kunnat vara. Söndag kväll rullade pappa och jag hemåt medan Nina stannde några dagar till. Nu blir det en dryg vecka hos mamma innan dagis startar igen nästa måndag 4/8.

Fiske i sommarstugan
Dags att göra Kolmården

Delfinakarusellen var populär

Full fart framåt

Checkar ut efter två underbara dagar i djurparken

Spanar in polkagrisar i Gränna
Lek, bad och bus i Halmstad

Sommarkille

Vila i frid gammelfarmor



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0