Underbar helg

Lördagen blev helt underbar då vi tog en tur på fjället. Korvgrillning, lördagsgodis, pappa tillverkade en barkbåt, kollade in myrorna som vaknat i myrstacken, drack vatten ur en fjällbäck och detta var nog det som jag gillade bäst. Väl hemma blev det lite mys, mat, en dusch med pappa innan barnen somnade gott om de vuxna fick lite egen tid.
Söndag gjorde vi ett besök i slalombacken och eftersom barnbacken var stängd för säsongen funkade den utmärkt som pulkabacke. Man kan ju undra om barnen eller föräldrarna hade roligast. En fika i solen och massa mys blev det. På eftermiddagen kollade pappa bandyfinalen, Stephan och Linn gjorde en långsovning så vi vakna tog en sväng till lekplatsen och gjorde massa bus. Lova och jag stortrivdes.

Måndag packade vi bilen och rullade söderut mot Göteborg efter en helt underbar helg tillsammans med familjen Holmbom. Höjdpunkten på hemvägen ? - Alla tunnlar !!!
Väl hemma gjorde vi ett ryck med att tvätta bilen som så allt annat än rolig ut och eftersom vädret är så bra åkte sommardäcken på oxå.

Nedan lite goa bilder.


Mys med vovven och Linn


Korvgrillning


Ölkyl på fjället


Lördagsmys med Lova


Pappa har tillverkat en barkbåt


Söta mammor


Underbara Norge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0